IMPRESSIÓ DIGITAL GRAN FORMAT

La Màgia dels Colors

11/01/2022

LA MÀGIA DELS COLORS
Sí, soc Pere Calvó Aguirre i us vull presentar el meu nou repte empresarial, playcoloria.com, una empresa d'impressió digital en gran format emprant la última tecnologia i la meva experiència dins de la meva trajectòria professional.

playcoloria.com és el resultat d'una llarga trajectòria en l'aprenentatge i l'aplicació de la MÀGIA DELS COLORS.

 

La meva història

Des de jove sempre he tingut curiositat per entendre com apliquen les marques les seves campanyes publicitàries cridant l'atenció mitjançant diferents mitjans de comunicació visual. Vaig començar en el món de les Arts Gràfiques fent "caixa" a Impremta Pijoan al carrer de Méndez Núñez: allí, el pare del Ricard Pijoan em va ensenyar moltes coses sobre la tipografia (estils, cíceros, interlínia, sangries, justificació, tipologia de lletres...). Més tard, quan feia mecanografia a MecaRapid (damunt de l'Agència Pastor Publicidad, que per cert, la meva mare Glòria treballava amb el Sr. Pastor a Tarragona Ràdio) em va néixer la inquietud cada cop que pujava l'escala de que algun dia tindria una agència de marketing (actualment soc soci-director de todoMark.com).

Però la cosa no va acabar allí: em vaig presentar a una oferta de treball a Compossar quan llavors estaven de socis l'Antonio Martínez de Carnero i l'Alejandro Martínez de l'Agència de publicitat DOS & DOS. Em van contractar i vaig començar a treballar amb una Agfa Compugràfic (maquetàvem galerades de text per als diaris i per altres agències de publicitat). No en tenia prou i vaig demanar que compressin un Mac, siiii un Macintosh 128K, el primer que va sortir a EEUU. No va ser possible i vaig plegar; me'l vaig comprar jo juntament amb el Ricard Pijoan i vàrem muntar Lletragrup, que per cert, el logotip ens el va fer el Guigui; vàrem ficar la primera filmadora de fotolits a la província de Tarragona donant servei a totes les impremtes: Rabassa, Bou, Virgili, Sugrañes, Torrell, Subirats, Porsa... i molts més que em puc deixar.

I a la fi, soc com soc, i vaig decidir volar sol amb el meu projecte personal PerePreimpressió. Sempre em va inquietar la reproducció del color, aquells escàners que ocupaven una nau per a poder reproduir una placa de 4x6 o una diapo. Vaig anar a estudiar colorimetria als Salesians i vaig decidir entrar un escàner cilíndric d'ScanView d'11.0000 punts de resolució amb tot un equip de pantalles Barco i equip de mesura de color X-Rite i proves de color Rainbow.

Tanmateix tot això evolucionava cap a la impressió digital i jo em preguntava, si a Barcelona ja hi ha diferents empreses que estant instal·lant equips digitals, perquè no ho fa ningú a Tarragona? Bé, com que sempre he estat pioner, vaig entrar el primer plotter d'impressió gran format a Tarragona, un Roland que imprimia amb hexacromia i amb una qualitat fotogràfica excepcional. Això va comportar anar a un local més gran i finalment vàrem introduir la impressió digital en petit format (A3++) amb tecnologia Rico.

Quan fas la primera inversió en última tecnologia i ets pioner, no pots preveure que la tecnologia evolucionarà i l'amortització de la inversió ha de ser a molt curt termini. Això va ser així i els meus competidors varen apostar per seguir la meva trajectòria però amb màquines molt més modernes, més ràpides, amb més qualitat, amb menys cost i amb mà d'obra qualificada formada a casa meva. La vida empresarial és així. Vaig aturar-me en el temps i em vaig dedicar a la meva formació personal en Marketing i Estudis de Mercat amb l'objectiu de engegar un projecte digital "todoMark.com", apostant pel futur del marketing digital. Avui ja fa 14 anys d'aquest projecte junt amb el meu soci Luis Reyes i els meus partners Kdweb. Tenim els mateixos clients que fa 14 anys i algun més i ens especialitzat en posicionament online de web i ecommerce, inbound marketing, marketing social i xarxes socials. 

Però com soc un cul inquiet, un dia em van trucar per a engegar un taller d'impressió digital i dirigir-lo i com em picava el cuquet vaig dir que sí. Malauradament el projecte no va funcionar. Però que va passar? que molts clients que tenia fa anys me'ls vaig retrobar en aquest taller i em van convèncer per a que muntés jo el negoci. I aquí em teniu, amb el nou projecte playcoloria.com una empresa en la que us oferiré la meva experiència i els meus coneixements dins el mon de la impressió digital en gran format.

Què us oferim?

Ens dediquem a la impressió digital de la publicitat visual en gran format (adhesius, lones, tanques publicitàries, mupis, vinils, retolació de vehicles, retolació industrial...), concretament a la impressió i acabats de missatges publicitaris i fotografies sobre suports per a interior i exterior per a agències de publicitat i dissenyadors, per al sector de les arts gràfiques, empreses i particulars que cerquen la màxima qualitat en la impressió de les seves creativitats.

Impressió de lones en gran format, impressió de vinils i adhesius troquelats amb formes, impressió i muntatge d'exposicions fotogràfiques, disseny i muntatge d'estands per a fires i congressos, displays per a presentacions, retolació de comerços i naus industrials, retolació de vehicles, impressió i muntatge de tanques publicitàries i mupis... i tot el que vosaltres pogueu crear.

Vull agrair el recolzament que m'ha ofert en Xavi Vilanova d'StandKolor i el seu equip de professionals en l'assessorament per a equipar el taller amb la millor i última tecnologia en maquinària d'impressió digital EPSON SURE COLOR, i acabats: plotters de tall SUMMA, laminadores d'última generació, talladores KEENCUT, materials d'impressió amb certificats ECO, tintes ECOSOLVENTS.

En fi, aquest és l'inici d'una nova aventura empresarial en la que espero navegar junt amb vosaltres i ser el vostre patró per a qualsevol feina necessiteu. Gràcies.

 

Fes el teu encarrec per telèfon, whatsapp o email:

Newsletter

© 2024 playcoloria.com - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb