IMPRESSIÓ DIGITAL GRAN FORMAT

Precisió, Qualitat, Productivitat i cura amb el Medi Ambient

30/01/2022 19:15:29

Precisió, qualitat, productivitat i cura amb el medi ambient

La impressió digital gran format permet imprimir des de un simple pòster fins a expositors, imprimir adhesius en formes, lones de grans dimensions i tota una amplia varietat de suports: tèxtil, paper, paper fotogràfic, vinils i adhesius, lones, lones micro perforades, amb tot tipus de laminats mate i brillo per emplafonar aquestes creativitats en cartró ploma, Dibond, PVC, Pegasus, o adhesivar directament sobre aparadors, tanques publicitàries, terres...

A playcoloria.com garantim els resultats de qualsevol impressió amb la màxima qualitat professional perquè treballem amb tecnologia d’última generació que ens permet:

 

  • Precisió: La càrrega dels materials amb els que imprimim (impressió lona, impressió adhesiu, impressió paper fotogràfic, impressió paper tanques i mupis) la fem amb un sistema molt avançat de control automàtic de la tensió del material la qual cosa garanteix que no hi hagi desviaments quan solapem dues o més peces impreses de grans dimensions (tanca publicitària de 8 x 3 metres, vinils per a aparadors de 12 x 5 metres). Això és possible per que els rodets d’alimentació dels nostres ploters d’impressió gran format son d’un diàmetre molt gran i porten un sistema de pressió flexibles i antiestàtics la qual cosa permet optimitzar la precisió de la impressió; a més a més, calculen en tot moment el pes de la bobina d’entrada i de sortida i d’aquesta forma compensen el possible desviament augmentant o reduint la tensió; els materials treballen a temperatures molt baixes la qual cosa assegura que no es deformi el suport durant la impressió.
  • Qualitat: Els capçals d’impressió ofereixen uns resultats excepcionals amb una nitidesa i uns color impressionants. Pantone ha certificat fins al 98,2% de tota la gamma de colors, és per això, que assegurem una reproducció fidel dels colors Pantone. La densitat de les tintes UltraChrome GS3 fan que la impressió sigui totalment opaca i no faci reflexos de brillant i mat; amb la impressió directe del color vermell i el taronja amb cartutxos de color propis, reproduïm una àmplia gamma de tons vermells i taronges molt més reals que altres ploters. Quan generem un perfil de color per a un material determinat és per sempre, no cal estar constantment fent perfils nous. Un exemple: feines que s’han imprès amb colors corporatius d’un client, s’imprimeixen al cap de 6 mesos i queden idèntiques.
  • Productivitat: imprimim fins a 94 m2/hora i mentre tant els capçals d’impressió fan el manteniment automàtic donat que el sistema de filtrat de la tinta ajuden a garantir una impressió continuada amb el màxim aprofitament de temps. Altres ploters tenen l’inconvenient de tenir de canviar el capçal d’impressió amb el que això representa: a mesura que es va desgastant el capçal la intensitat de la tinta va variant amb la qual cosa el resultat final pot no ser el mateix.
  • Tenim cura del medi ambient: som conscients que tenim de contribuir a la reducció de l’impacte ambiental en la mesura que podem i per aquest motiu emprem tintes amb base aigua amb l’objectiu de generar una petjada de carboni d’entre un 30 i un 40% més baixa amb tintes ecosolvents, i tenim una cura exhaustiva en la gestió dels residus.

CONFIA’NS LA IMPRESSIÓ i EL MUNTATGE DE LES TEVES CREATIVITATS: NO T’ENDURÀS SORPRESES!!!

 

 

Fes el teu encarrec per telèfon, whatsapp o email:

Newsletter

© 2024 playcoloria.com - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb